10 راز موفقیت کسب و کار خانگی

۱۰ راز موفقیت کسب و کار خانگی

3.2
(13)

مدت زمان مطالعه : ۵ دقیقه

۱۰ راز موفقیت کسب و کار خانگی، مجموعه ای از ترفندها و نکات طلایی در راه اندازی و مدیریت کسب و کارتان در منزل است. در تمام پدیده ها ، رویداد ها و فعالیت های زندگی نکات و میانبرهایی وجود دارد که بسیاری از افراد این موارد را به کسی نمی‌گویند. ترفندهایی که باعث کاهش هزینه ها می‌شوند یا نکاتی که تضمین موفقیت کسب و کار شما در خانه هستند. این ۱۰ راز مجموعه ای از نکات و تکنیک هایی است که در مواجه و بررسی مشاغل و کسب و کارهای خانگی موفق به آنها پی‌برده ام. همچنین در کسب و کار خودم (نپرسید چیست) حاضر شدم یک نکته مهم را در این نوشتار اضافه کنم. ۷ دقیقه با من، علیرضا احدی مدیر وبسایت تواناشو همراه باشید.

۱- کسب درآمد در منزل ، ثروت ساز نیست

اولین راز موفقیت کسب و کار خانگی درباره باورهاست. یکی از باورهای عمومی و اشتباه همین است. بسیاری از افراد فکر می‌کنند نمی توان در خانه درآمد های زیادی داشت. خیلی خوب است که عموم مردم اینگونه فکر می‌کنند. اگر همه می‌دانستند که می‌توان بدون دادن مالیات ، بیمه و کسب مجوزهای اجباری و بی فایده ماهانه بیش از سی میلیون تومان درآمد داشت. حالا کار برای من و شما سخت می‌شد. واقعیت این است که از میان فراگیران و کسانی که از مجموعه تواناشو مشاوره گرفتند، افراد بسیاری ماهانه بیش از ده میلیون و عده ای بیش از سی میلیون تومان درآمد دارند. کسب درآمد در منزل به خاطر حذف بسیاری از هزینه ها ، می‌تواند درآمد هنگفتی نصیب شما بکند. نه مالیات ، نه بیمه کارگر، نه اجاره محل کار، نه هزینه های سربار دیگر و نه بوروکراسی اداری برای مجوز. با خیال راحت در منزل کسب درآمد کنید.

۲-مجوز مشاغل و کسب و کارهای خانگی

وقتی در اینترنت جستجو می‌کنید به سایت های دولتی می‌رسید که مجوز مشاغل خانگی صادر می‌کنند. یک واقعیت محرز را به شما بگویم. هیچ نیازی به هیچ مجوزی نیست. شما یک محصول یا خدمتی را عرضه می‌کنید که اگر این محصول یا خدمت بدرد بازار هدف مشخصی بخورد، برای شان اصلاً مهم نیست که شما مجوز دارید یا ندارید. بعضی افراد فکر می‌کنند این مجوزها ضامن رشد و بقای کسب و کارشان است. طبیعتاً سیستم ها تلاش می‌کنند با تولی گری، برای خود درآمد داشته باشند. بجای رفتن دنبال این مجوزها به کارتان در خانه بپردازید. تلاش کنید بازاریابی درستی انجام دهید. زمانی که کسب و کارتان به درآمد زیادی رسید و خواستید آن را در ابعاد بزرگتر اجرا کنید، آن زمان روش های زیادی برای کسب مجوزهای لازم وجود دارد. در ابتدای راه اصلاً نیازی به مجوز ندارید.

۳- سراغ هر کسب و کاری در منزل نروید

توانمند بودن در یک مهارت، تضمین موفقیت کسب و کار شما در خانه نیست. بعضی افراد فکر می‌کنند اگر یک مهارت به اندازه کافی داشته باشند، می‌توانند کسب و کاری پولساز در خانه راه اندازی کنند. بدون تردید این تفکر اشتباه و باوری غلط است. در اقتصاد، مفهومی وجود دارد به نام عرضه و تقاضا. هرزمان عرضه یک کالا یا خدمت زیاد شود، تقاضای آن کاهش می‌یابد. بعضی کسب و کارها واقعاً ارزش راه اندازی در منزل ندارند. مثل تولید ترشی و شور . ضمناً بعضی کسب و کارها در هر شهری جوابگو نیستند. مثل فرشبافی در تهران . در نهایت بعضی محصولات و خدمات خیلی ضعیف و بی کیفیت هستند. اگر مهارت تان در تولید یک محصول کم است ، کسب و کاری در خانه راه اندازی نکنید. این هم سومین راز موفقیت کسب و کار خانگی

۴- اهمیت مهارت های عمومی در راه اندازی و موفقیت کسب و کار خانگی

مهارتهای عمومی چیست؟ مهارتهای عمومی مجموعه ای از توانمندی‌هایی است که هر انسانی باید آنها را یاد بگیرد. فرقی نمی‌کند خانه دارباشید یا شاغل ، دانشجو باشید یا صاحب کسب و کار در خانه . باید چند مهارت را بلد باشید. این مهارت ها شامل موارد زیر است

  • فن بیان
  • فن مذاکره
  • متقاعد سازی
  • مهارت های ارتباطی میان فردی و اجتماعی
  • مهارت‌های شبکه سازی

بسیاری از افراد فکر می‌کنند مسلط بودن به یک مهارت رمز موفقیت آنهاست . این اشتباه است . راز موفقیت یک کسب و کارخانگی فقط داشتن مهارت نیست.

۵- بررسی کردن رقبا سم است و مانع موفقیت کسب و کار شما در خانه می شود

در بسیاری از آموزش های کسب و کار پیشنهاد می‌شود برای بروز خلاقیت و به روز بودن ، رقبا را بررسی و رصد کنند. البته که کار خوبی است . اما یادتان باشد این کار پیامدهای وحشتناکی هم دارد.

پیامدهای رصد کردن رقبای یک کسب و کار خانگی:

  1. بروز استرس و اضطراب
  2. احساس عقب ماندگی
  3. احساس اینکه تعداد رقبا بسیار زیاد است
  4. کاهش انرژی مثبت و افزایش افکار منفی

توصیه می‌کنم برای بررسی رقبا، یک قول به خودتان بدهید . فقط و فقط سه ماه یکبار و یا در ایام مشخصی از سال کسب و کار قبا را بررسی و رصد کنید.

۶- قرض گرفتن یک تکنیک عالی برای راه اندازی و موفقیت کسب و کار خانگی است

ششمین راز موفقیت کسب و کار خانگی شاید کمی عجیب به نظر برسد. از قدیم گفته اند قرض گرفتن کار خوبی نیست. شدیداً مخالف این ایده هستم . اتفاقاً در دنیای امروز اگر یک برنامه خوب و ایده عالی برای راه اندازی کسب و کار در منزل دارید . پیشنهاد می‌کنم برای تامین منابع مالی به جای وام گرفتن با بهره های سنگین بانکی ، سراغ قرض گرفتن از اقوام و آشنایان بروید. صندوق های خانوادگی ، قرض گرفتن و فروختن اثاثیه ای که برای شما کاربردی ندارد، بهترین روش های تامین سرمایه است.

۷- اینستاگرام همه را به اشتباه انداخته است

همانطور که می‌دانید در حال حاضر، بسیاری از افراد با راه اندازی یک کسب و کار در خانه ، اقدام به راه اندازی یک پیج اینستاگرام می‌کنند و فکر می‌کنند تنها راه موفقیت آنها ، اینستاگرام است. فرقی نمی‌کند در خانه محصولی تولید کنید یا خدمتی ارائه دهید. مشتریان و مصرف کننده های شما فقط در اینستاگرام نیستند. در منزل کار می‌کنید تا کسب درآمد کنید. اما فکر می‌کنید بازاریابی تان نیز باید در منزل و فقط در اینستاگرام اتفاق بیوفتد؟ هرگز. مدیران اینستاگرام بدشان نمی‌آید که کاربران بیشتری داشته باشند. اما این شبکه اجتماعی همه راه حل شما برای کسب درآمد در منزل نیست. بازاریابی حضوری ، بازارچه های اینترنتی ، نمایشگاه‌ها و بازارچه‌های فصلی، فرصت های مهمی برای بازاریابی و فروش محصولات یا خدمات شماهستند.

۸- هشتمین راز موفقیت کسب و کار خانگی، پول ، پول می‌آورد

همانطور که می دانید اقتصاد پولی ، وابستگی زیادی به پول دارد. راه اندازی یک کسب و کار ، مدیریت و رشد آن به پول بستگی دارد. اگر کسی به شما گفت که بدون سرمایه کسب و کاری راه اندازی کنید، مطمئن باش دورغ می‌گوید. در هر شکلی ، شما نیازمند پول هستید ، برای راه اندازی و رشد یک کسب و کار نیاز به پول هست . حتی اگر این مبلغ کم باشد. افراد زیادی تمایل دارند به شما رویا بفروشند. وعده کسب درآمد بدون سرمایه، شبیه صید ماهی بدون تور ، قلاب و وسایل ماهیگیری است. امکان پذیر نیست. شما باید حداقلی از سرمایه را داشته باشید. ضمن اینکه ، می‌توانید با کمک روش های بازاریابی مدرن با کمترین سرمایه ، کسب و کارتان را راه اندازی کنید. اما بدون پول ، هرگز امکان پذیر نیست. هشتمین راز موفقیت کسب و کار خانگی ، داشتن سرمایه نقدی حتی به مقدار کم است.

۹- درک مفهوم بازاریابی ضرورت دارد

اگر از صد صاحب کسب و کار در خانه بپرسید ، بازاریابی یعنی چه؟ چیزهایی خواهند گفت که خودشان هم نمی‌دانند چگونه قابل اجرا است. بازاریابی در هر شاخه از کسب و کار با شاخه های دیگر تفاوت دارد. بازاریابی کسب و کارهای بزرگ با روش بازاریابی کسب و کار خانگی متفاوت است. متاسفانه بسیاری از صاحبان کسب و کارهای خانگی برای افزایش فروش ، از کسب و کارهای موفق یا بزرگتر تقلید می کنند. اینگونه فقط سرمایه تان را از بین می‌برید. بازاریابی کسب و کارهای خانگی مبتنی بر جذب ، حفظ و افزایش مشتریان با محتوا است . یعنی بازاریابی محتوایی نه بازاریابی برندینگ.

۱۰- یادگیری یک سرمایه گذاری است نه هزینه

متاسفانه بسیاری از افراد ، درک درستی از سرمایه گذاری ندارند. آخرین رمز موفقیت کسب و کار خانگی ، یادگیری است. شما باید در سه بخش مهم مرتباً در معرض یادگیری قرار بگیرید.

الف: مهارت‌های فنی خود را هر دو سال با شرکت در یک دوره ارتقا بدهید

ب: مهارت های عمومی خود را هر دو سال در معرض آموزش‌های جدید قرار دهید

ج: دانش بازاریابی ، مهم ترین چیزی است که باید در ابتدای راه اندازی یک کسب و کار خانگی برای آن هزینه کنید

۱۰ راز موفقیت کسب و کار خانگی

برای موفقیت یک کسب و کار خانگی ، موارد زیادی باید در کنارهم باشند. من افراد زیادی را دیده‌ام که ایده خوبی دارند. مهارت زیادی داشته‌اند اما آدم‌های خجالتی بودند. همین یک نقطه ضعف، می‌تواند مانع کسب درآمدشان در منزل بشود. پس توصیه می‌کنم نکات بالا را بادقت بخوانید و هر سئوالی دارید از طریق کلیک روی (مشاوره کسب و کار) بپرسید. حتماً شما را راهنمایی خواهم کرد.

تهیه مطلب: علیرضا احدی
منبع: تواناشو

دانلود PDF

آیا این مقاله برای شما مفید بوده است؟

روی ستاره‌ها کلیک کنید و به مقاله امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 3.2 / 5. تعداد آرا: 13

2 دیدگاه برای “۱۰ راز موفقیت کسب و کار خانگی

  1. دلارام رحمانی گفته:

    سلام وقت بخیر،
    ممنون از اطلاعات کاملتون، من یک دانشجوام و میخوام توی خونه کسب درآمد کنم، یک مطلبی درباره کسب درآمد خانگی میخوندم توی مجله اقتصاد آفرین که چندتا کار مثل سئو و طراحی لوگو و پشتیبانی رو پیشنهاد داده بود، خواستم بدونم به نظر شما کدومشون درآمد بهتری میتونه داشته باشه؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    • علیرضا احدی گفته:

      هرسه مورد نیاز به پیش زمینه یادگیری حرفه ای داره طبیعتا به غیر از پشتیبانی که دقیقا نمیدونم چه نوع پشتیبانی منظورتون هست دو مورد قبلی باید دوره های حرفه ای شرکت کنین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *