فریلنسر

فریلنسر کیست و چگونه از فریلنسری کسب درآمد کنیم

3.6
(5)

فریلنسر کسی است که به‌صورت خوداشتغالی پروژه‌های خدماتی را برای کارفرما انجام می‌دهد. همان‌طور که می‌دانید کسب درآمد از سه روش امکان‌پذیر است. روش اول، راه‌اندازی یک کسب و کار خانگی، روش دوم، کارمند یک کسب‌وکار دیگر بودن و روش سوم فریلنسینگ. بدون اینکه در طولانی مدت زیر نظر مدیر یا کارفرما باشید با آزادی تمام می‌توانید به‌عنوان پیمانکار مستقل پروژه مربوطه را انجام داده و بابت آن، مبلغ توافق شده را دریافت کنید. نکته جالب اینکه بیش از ده درصد جمعیت کشور ایالات متحده یعنی نزدیک به شصت میلیون نفر از فریلنسری کسب درآمد می‌کنند. در حال حاضر فریلنسرها در حوزه‌های فناورانه مانند کارهای کامپیوتری، برنامه‌نویسی، طراحی کامپیوتری و تولید محتوا فعال هستند. این مقاله به دلیل قانون جذب و تغییر زندگی شما به دستتان رسیده است. با 7 دقیقه مطالعه می‌توانید ماهانه تا 70 میلیون تومان درآمد داشته باشید.

خوداشتغالی

تفاوت فریلنسری با دیگر روش‌های کسب درآمد

همان‌طور که می‌دانید روش‌های مختلفی برای کسب درآمد وجود دارد. شما می‌توانید یک کسب و کار در خانه راه‌اندازی کنید. تولید، بازاریابی و فروش به عهده خودتان است. طبیعتاً راه‌اندازی یک کسب و کار در خانه به منابع و سرمایه نیازمند است. البته می‌توانید برای دیگران کارمندی یا کارگری کنید. روزانه هشت ساعت و بیشتر. در ازای آن ماهانه یک حقوق با بیمه دریافت کنید. اما یک روش کسب درآمد وجود دارد که مزایای آن از دو روش قبلی بیشتر است. درآمد آن هم می‌تواند به‌اندازه مدیر یک شرکت کوچک باشد. پیمانکار مستقل یا فریلنسینگ همان راه جذاب و شگفت‌انگیز است. آزادی عمل بیشتر، درآمد بیشتر، کسب درآمد از مهارت‌ها و علایق از ویژگی‌های این نوع کسب درآمد است.

تفاوت‌های خوداشتغالی با کسب و کار خانگی

ردیف فریلنسینگ یا خود اشتغالی کسب  و کار خانگی
1 سرمایه و منابع بسیار کمی می خواهد حتماً سرمایه و منابع می خواهد
2 تعیین دستمزد با شماست تعیین قیمت محصولات براساس هزینه و محصولات رقباست
3 صرفاً فعالیتی خدماتی است صرفاً فعالیتی خدماتی است
4 فقط لپ تاپ و موبایل احتیاج دارید تجهیزات زیادی نیاز دارید
5 بازاریابی آسانی دارد برنامه بازاریابی جامع نیاز دارد
6 بازاریابی آسانی دارد متکی به بازاریابی است
7 همیشه مشتری وجود دارد گاهی در بعضی شرایط زمانی و مکانی مشتری ندارید

تفاوت فریلنسر با کارمند

اینجا قصد ندارم که بگویم کدام بهتر است. فریلنسری یا کارمندی. بلکه می‌خواهم تفاوت‌های آنها را باهم بگویم. تا شما بر اساس شخصیت و کاراکتر خودتان تصمیم بگیرید چگونه کسب درآمد کنید. فریلنسرها با کارمندان و کارگران تفاوت‌های زیادی دارند. دورکار بودن با فریلنسری و خوداشتغالی نیز تفاوت دارد. بیاییم ویژگی‌های این دو نوع کسب درآمد را در جدول زیر باهم مقایسه کنیم.

مقایسه فریلنسری با کارمندی

فریلنسینگ یا خوداشتغالی کارمندی
آزادی عمل در ساعت و محل کار زمان‌بندی مشخص در آدرس و مکان مشخص
تفاوت میزان درآمد در ماه حقوق مشخص ماهانه
سبک ‌کار فردی با قوانین فردی کارکردن براساس قوانین سازمان و مدیر
خلاقیت و ایده پردازی در سطح بالا فاقد خلاقیت در سطح بالا
چالش های متناسب با مهارت که عامل رشد است چالش نا متناسب با مهارت که عامل افت است
شبکه ارتباطی ضعیف و کوچک در ابتدای راه شبکه ارتباطی بزرگ در ابتدای راه
قابلیت فعالیت در همه جا شبکه ارتباطی بزرگ در ابتدای راه

فریلنسرها از چه چیزی کسب درآمد می‌کنند

تا قبل از پیدایش کامپیوترهای خانگی و اینترنت، فریلنسری تنها در قالب تایپ مقالات و کتب، منشی تلفنی در منزل و معدود فعالیت‌های خدماتی در خانه بود. طبیعتاً با ظهور اینترنت، مشاغل و کسب و کارهای جدیدی در دنیا شکل گرفت. از برنامه نویسی گرفته تا طراحی سایت، تولید تیزر، تبلیغات، تولید محتوا و ده‌ها فعالیت دیگر. در ابتدا شرکت‌های کوچک این خدمات را برای شرکت‌های بزرگ و کسب ‌و کارهای دیگر انجام می‌دادند. اما هزینه‌های آن بسیار بالابود. بعضی افراد ناراضی در دل شرکت‌های کوچک تصمیم گرفتند همان خدمات را خودشان در خانه برای کسب و کارها با هزینه ارزان‌تر انجام دهند. بدین صورت پیمانکاران مستقل در طول یک دهه در حوزه فناوری، اینترنت و موارد مرتبط ظهور کردند. کسب و کارها نیز برای کاهش هزینه‌هایشان و ماندن در بازار رقابت، خدماتشان را به فریلنسرها سپردند.

انواع فعالیت‌های فریلنسری

  • برنامه‌نویسی نرم‌افزار
  • برنامه‌نویسی سیستم‌عامل
  • امنیت و شبکه
  • تولید محتوای متنی
  • تولید محتوای ویدئویی
  • تولید محتوای صوتی
  • تولید انیمیشن و اینفو موشن
  • طراحی اپلیکیشن
  • طراحی تجربه کاربری و رابط کاربری (ui,ux)
  • عکاسی از محصولات
  • تولید محتوای صوتی
  • طراحی پوستر و بنر
  • طراحی گرافیکی کامپیوتری سفارشی
  • طراحی مدار
  • برنامه‌نویسی افزونه‌ای سفارشی
  • وبمستری سایت‌های فروشگاهی و شرکتی
  • منشی تلفنی
  • بازاریابی تلفنی
  • ترجمه
  • طراحی لوگو و لوگو موشن

از کجا شروع کنیم

برای تبدیل شدن به یک فریلنسر از کجا شروع کنیم؟ چگونه به یک فریلنسر تبدیل شویم؟ آغاز کار فریلنسری از یک مهارت شروع می‌شود. پیشنهاد می‌کنم ابتدا یک مهارت مناسب در فریلنسری فرا بگیرید. انتخاب هر مهارتی شما را به یک خود اشتغال با درآمد بالا تبدیل نمی‌کند. افرادی هستند که همیشه برای خدماتشان، متقاضی وجود دارد. در حال حاضر برنامه‌نویسی اندروید، تولید محتوای متنی، طراحی سایت فروشگاهی و شرکتی، وبمستری و تولید موشن گرافی و انیمیشن متقاضی زیادی دارد. همچنین طراح رابط کاربری در بین استارتاپ ها نیز متقاضی زیادی دارد. اما قبل از اینکه فریلنسر شوید توصیه می‌کنم مدتی کارمند یک شرکت یا کسب و کار کوچک باشید. کارمند بودن انگیزه، ارتباطات و توانایی‌های شما را در ردیابی مشتریان تقویت می‌کند.

اگر یکباره فریلنسر شوید شاید در ابتدای راه سرعت رشد و درآمدتان کم باشد. قبل از خوداشتغالی حتماً کارمندی کنید.

راهنمای کسب درآمد از فریلنسینگ

از کجا پروژه بگیریم؟ سفارش انجام خدمات را از چه کسی باید بگیریم؟ اینها دو سؤال مهم برای کسانی است که می‌خواهند فریلنسینگ را شروع کنند. کار شما بسیار راحت است. در حال حاضر سایت‌ها و استارتاپ‌های زیادی هستند که فریلنسرها را به کارفرمایان متصل می‌کنند. شما به‌عنوان پیمانکار مستقل می‌توانید در این سایت‌ها ثبت‌نام کرده، پروفایل کاربری خود را تکمیل کنید. کارفرمایان برای سفارش پروژه‌های خود به این وبسایت‌ها مراجعه می‌کنند و با توجه به رزومه و قیمت شما توافق‌های اجرای پروژه صورت می‌گیرد. بعضی وبسایت‌ها هستند که برعکس عمل می‌کنند یعنی کارفرما در آنجا پروژه‌اش را به مزایده می‌گذارد و پروژه را به پایین‌ترین قیمت بر اساس رزومه، می‌سپارد. این سایت‌ها نقطه اتصال مشتری به فریلنسر است.

سایت‌های ایرانی کسب درآمد از فریلنسینگ

سایت‌های زیادی برای گرفتن پروژه یا دادن پروژه در این مورد وجود دارد. اما مهم‌ترین سایت‌های فریلنسری ایران شش سایت زیر هستند. توصیه می‌کنم قبل از ثبت‌نام و تکمیل پروفایل. سعی کنید پروفایل بهترین فریلنسرهای این سایت‌ها را بررسی کنید تا یک پروفایل حرفه‌ای در سایت فریلنسری داشته باشید.

  • انجام میدم
  • پونیشا
  • پارس کدرز
  • تایپ ایران
  • ورکفا
  • کارلنسر
  • کاریشه

فریلنسینگ

بهترین روش جذب پروژه برای فریلنسری و کسب درآمد بیشتر چیست

صرفاً ثبت‌نام در سایت‌های فریلنسری حتی با پروفایل کامل، تضمین کسب درآمد شما نیست. پیشنهاد می‌کنم علاوه بر این کار تکنیک‌های دیگری نیز برای گرفتن سفارش و پروژه به کار ببرید. شرکت در رویدادهای آموزشی، تجربی کارآفرینی مانند استارتاپ ویکند، یکی از روش‌های بازاریابی شما برای کسب درآمد است. شبکه‌سازی با اعضای اکوسیستم استارتاپی ایران از طریق لینکدین. راه‌اندازی سایت شخصی و قراردادن نمونه کار و رزومه هم یکی روش مناسب برای جذب مشتریان است.

اهمیت تولید محتوا و سئو سایت در جذب مشتریان بیشتر برای فریلنسرها

اگر یک فریلنسر خوب هستید، باید همه کارهایتان خوب باشد، حتی روش جذب مشتریان و بازاریابی‌تان. وقتی سایت شخصی خود را راه‌اندازی کردید، چند نمونه کار برای دوستان و رفقا بزنید، آنها را در سایت خود قرار دهید. هر پروژه‌ای که انجام دادید، یک محتوای کامل به همراه فیلم تولید کنید و در سایتتان قرار دهید. محتواهایتان سئو شده باشد. بک لینک و رپرتاژ آگهی بگیرید تا در صورت جستجوی مشتریان در گوگل، به شما دسترسی پیدا کنند.

فریلنسرها چگونه کسب درآمد می کنند

پیشنهاد تواناشو برای کسب درآمد از فریلنسری چیست

عموماً فریلنسری برای افرادی خوب است که با تکنولوژی رابطه خوبی دارند. بعضی افراد و سایت‌ها تأکید دارند فریلنسری بدرد نوجوانان و جوانان می‌خورد. اما من می‌گویم هرکس که با فناوری و تکنولوژی رابطه خوبی دارد، می‌تواند از فریلنسینگ کسب درآمد کند. در حال حاضر تقاضا برای انجام پروژه‌های تولید محتوای متنی و تولید اپلیکیشن اندرویدی آن‌قدر بالاست که تعداد فریلنسرهای این حوزه از تعداد تقاضاها کمتر است. دلیل آن‌هم فعالیت سایت‌های همکاری در فروش و رجوع کسب و کارها و شرکت‌ها به اپلیکیشن است. در این دو حوزه با تضمین می‌توانید به موفقیت برسید. اگر تمایل دارید در یکی از بهترین دوره‌های آموزشی تولید محتوا و یا تولید اپلیکیشن اندرویدی شرکت کنید. روی بنرهای زیر کلیک کنید

آموزش محتوا نویسی آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین

 

منابع این محتوا:

مقاله ای از وبسایت flexjobs

آیا این مقاله برای شما مفید بوده است؟

روی ستاره‌ها کلیک کنید و به مقاله امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 3.6 / 5. تعداد آرا: 5

1 دیدگاه برای “فریلنسر کیست و چگونه از فریلنسری کسب درآمد کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *