بهترین اپلیکیشن کسب و کار

بهترین اپلیکیشن برای کسب و کار شما چیست؟

4.4
(7)

مدت زمان مطالعه : ۵ دقیقه

بهترین اپلیکیشن کسب و کارها این روزها اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام یا اپلیکیشن‌های پیام‌رسان مانند واتس‌اپ نیستند. بررسی گوشی تلفن همراه بیش از ۱۲۰ صاحب کسب و کار خانگی، این نظریه عمومی را رد می‌کند. در پژوهش‌های به عمل‌آمده کارشناسان، کاربردی‌ترین و مهم‌ترین اپلیکیشن، بسته به محصول، خدمات، روش بازاریابی و فروش کسب و کارها کاملاً متفاوت است. بعد از بررسی‌های دقیق‌تر، صاحب‌نظران به این نتیجه رسیدند. اپ‌های اینستاگرام، واتس‌اپ و تلگرام بیشتر در بین کسانی رواج دارد که در ابتدای راه‌اندازی کسب و کارشان هستند. در این مقاله شما را با مهم‌ترین اپلیکیشن‌های کاربردی آشنا می‌کنم که باید روی گوشی‌تان نصب باشد. اگر حوصله مطالعه کامل مقاله را ندارید پاراگراف آخر یک سورپرایز ارائه کرده‌ام که توصیه می‌کنم از دست ندهید.

چی رو گوشیت نصب کردی؟

چرا باید مقاله بهترین اپلیکیشن‌های کسب و کار را بخوانم؟

می‌توانید به جای خواندن مقاله ویدئو آن را ببینید. یا اینکه فایل صوتی را دانلود کنید که هم اینترنتتان هدر نرود و هم سرفرصت آن را گوش بدهید. اما تضمین می‌کنم خواندن متن اثر بیشتری روی تصمیمتان برای انتخاب بهترین برنامه‌های اندرویدی یا آی‌اواس گوشی‌تان خواهد داشت. البته شرط اصلی مفیدبودن این مقاله، داشتن یک کسب و کار کوچک یا خانگی است. طبیعتاً همین‌الان بیش از ۱۰ اپلیکیشن روی گوشی شما مستقیماً با کسب و کارتان مرتبط است. اما با خواندن این مقاله به‌احتمال زیاد بعضی از آنها از گوشی‌تان حذف و تعداد زیادی اپلیکیشن دیگر روی گوشی‌تان نصب خواهد شد.

“حتماً پاراگراف زیر را با دقت مطالعه کنید و ببینید چه کم‌وکسری از اپلیکیشن‌های کاربردی در بین این گروه‌ها دارید”

یک صاحب کسب و کار به چند اپلیکیشن روی گوشی خود نیازمند است؟

همان‌طور که می‌دانید گوگل با زبان برنامه‌نویسی اندروید و اپل با زبان آی‌اواس توانستند این قدرت را به برنامه‌نویسان بدهند تا انواع گجت و اپلیکیشن با کارکردهای مختلف ارائه دهند. کسب و کارها، بخش مهمی از مشتریان برنامه‌نویسان هستند. تنوع برنامه‌های مناسب کسب و کارها به‌قدری زیاد است که امکان نام‌بردن از آنها وجود ندارد. اما می‌توانم به‌راحتی بگویم ۶ دسته اصلی وجود دارد که هر صاحب کسب و کاری تعدادی از اپ‌های هر دسته را نیاز دارد.

دسته بندی برنامه های گوشی همراه

دسته‌بندی انواع اپلیکیشن‌های کسب و کار

۱- اپلیکیشن‌های مدیریت مالی، انبارداری و حسابداری
۲- اپلیکیشن‌های تولید محتوا
۳- اپلیکیشن‌های مدیریت زمان و کسب و کار
۴- اپلیکیشن‌های منابع انسانی، نظارت و مراقبت
۵- اپلیکیشن‌های ارتباطی با مشتریان، شرکا و رقبا
۶- اپلیکیشن‌های بازاریابی و فروش

بهترین اپلیکیشن های مدیریت مالی، انبارداری و حسابداری

همان‌طور که می‌دانید برنامه‌های کاربردی مالی برای صاحبان کسب و کار، از اهمیت زیادی برخوردار هستند. البته نکته قابل توجه اینجاست که در بین کسانی که تازه کسب و کار خود را راه اندازی کرده‌اند کمتر چنین اپلیکیشن‌هایی دانلود و نصب می‌شود. در واقع برای تازه‌کارها جزو اپلیکیشن‌های ضروری نیستند. مهم است که صاحبان کسب و کار اپلیکیشن‌هایی برای صدور فاکتور، پرداخت، واریز، ثبت بستانکاری و بدهی، آلارم تاریخ پرداخت اقساط، اوراق و غیره روی گوشی خود نصب کنند.

اپ های کسب وکار

کاربردی‌ترین اپلیکیشن‌های تولید محتوا

طبیعتاً یکی از مهم‌ترین و پرطرف‌دارترین اپلیکیشن‌ها برای صاحبان کسب و کار اپلیکیشن‌های تولید محتوا هستند. اگر بگویم بهترین اپلیکیشن روی گوشی صاحبان کسب و کار یک اپ تولید محتوای ویدئویی است، بیراه نگفته‌ام. تنوع اپلیکیشن‌های تولید محتوا به‌قدری زیاد است که امروزه صاحبان کسب و کار بیش از سه یا چهار مدل اپ ویرایش ویدئو روی گوشی خود دارند. جالب است بدانید اپلیکیشن تولید محتوا فقط اپ‌های ویرایش فیلم و عکس نیستند. از اپ‌های تولید پادکست گرفته تا اپ‌های ساخت لوگوموشن و ساخت آلبوم عکس در این دسته قرار می‌گیرند. خلاصه این‌که تمام ویدئوها، تصاویر، پادکست‌ها، بنرهای متحرک و ثابت، استوری موشن ها و اینفوگرافی‌های منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های صاحبان کسب و کار توسط این اپلیکیشن‌ها تولید می‌شود.

مقایسه دانلود اپلیکیشن ها در 2020

اپلیکیشن‌های منابع انسانی، نظارت و مراقبت

شاید با خواندن تیتر این پاراگراف، فکر کنید من که به تنهایی یا با خانواده کسب و کارم را پیش می‌برم چه نیازی به اپلیکیشن حضور غیاب و ساعات کاری پرسنل دارم. چشم‌انداز شما به آینده کسب و کارتان دقیقاً از همین نگرش مشخص می‌شود. اگر ساعات کاری خودتان را هم ثبت می‌کنید، مشخصاً فردی منضبط و با برنامه هستید که آینده‌نگر است. همچنین اپلیکیشن‌های متصل به دوربین در محل کار، متصل به سیستم‌های کامپیوتری نیز برای بعضی از کسب و کارها ضرورت دارد حتی اگر پرسنل شما اعضای خانواده باشند. بهترین اپلیکیشن مدیریت منابع انسانی را به‌صورت رایگان، می‌توانید از اپ‌استورها دانلود، نصب و استفاده کنید.

اپلیکیشن‌های ارتباطی با مشتریان، شرکا و رقبا

گروه پنجم از بهترین اپلیکیشن‌ها برای صاحبان کسب و کار اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها هستند. اینستاگرام، پینترست، تلگرام، واتس‌اپ از اپلیکیشن‌های پرطرف‌دار در بین صاحبان کسب و کار هستند. بدون شک تمام صاحبان کسب و کار اعم از نوپایان و حرفه‌ای‌ها یکی از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان و یک شبکه اجتماعی برای ارتباط با مشتریان خود را روی گوشی‌شان دارند. بهترین اپلیکیشن در حال حاضر اینستاگرام است که از قابلیت‌های زیادی حتی برای فروش محصولات برخوردار است. اگرچه امکانات پروموت و فروش آن در ایران غیرفعال است. اما همچنان پرطرف‌دارترین است. بعد از اینستاگرام، پینترست هم طرف‌داران زیادی دارد. قابلیت‌های این شبکه اجتماعی صاحبان کسب و کار هم بسیار بالاست و روزبه‌روز بر طرف‌داران آن افزوده می‌شود.

اپلیکیشن‌های بازاریابی و فروش

در ایران قابلیت‌های بازاریابی و فروش اینستاگرام غیر فعال است. اپلیکیشن‌های بازاریابی و فروش غیر ایرانی هم امکان ارائه خدمات به کاربران ایرانی را ندارند. اپلیکیشن‌هایی مانند با سلام و گیتی مارکت شاید تنها اپلیکیشن‌های پرطرف‌دار فروش و بازاریابی هستند. بهترین اپلیکیشن در حال حاضر با سلام، دیجی‌کالا و گیتی مارکت هستند که متأسفانه هرکدام گره‌ها و مشکلات خاص خودش را دارد. اما بهتر از هیچ است.

روش شناسایی مناسب‌ترین اپلیکیشن از بین گروه‌های شش‌گانه برای نصب چیست؟

یکی از اشکالات بزرگی که به صاحبان کسب و کار وارد است، ناآگاهی در انتخاب اپلیکیشن‌های مناسب کسب و کارشان است. فارغ از اینکه آیا اپلیکیشن‌های تبلیغی در پیج‌های اینستاگرام بدرد کسب و کارشان می‌خورد یا نه، دانش انتخاب اپلیکیشن را هم ندارند. خوشبختانه یا شوربختانه در هر دسته از انواع اپلیکیشن‌ها شاید صدها اپ برای نصب وجود داشته باشد. در هنگام انتخاب یک اپلیکیشن به ۳ نکته مهم باید توجه کنید.

۳ قانون مهم در انتخاب بهترین اپلیکیشن برای کسب و کار

۱- موضوع کسب و کار
۲- کاربرد اپلیکیشن برای کسب و کار
۳- استانداردهای انتخاب اپلیکیشن مناسب

قوانین انتخاب کاربردی‌ترین اپلیکیشن را به‌خاطر بسپارید

بررسی کنید که این اپلیکیشن بدرد موضوع کسب و کار شما می‌خورد. آیا جزو یکی از دسته‌های شش‌گانه اپلیکیشن‌های کسب و کار هست؟ سپس به صفحه دانلود اپلیکیشن در اپ‌استور مراجعه کنید. ۴ بخش را در این صفحه باید با دقت بررسی و مطالعه کنید. ابتدا تعداد دانلودهای اپلیکیشن را بررسی کنید، هرچه دانلود یک اپلیکیشن بیشتر باشد احتمال باکیفیت و کاربردی بودن آن بیشتر است. امتیاز کاربران یا همان rating آیتم مهم دیگری است که اپلیکیشن انتخابی را از رقبا متمایز می‌کند. اما برای اطمینان بیشتر نظرات کاربران را مطالعه کنید. پریمیوم یا فریمیوم بودن اپلیکیشن راهم بررسی کنید. اپلیکیشن‌های فریمیوم بهترین خدمات خود را پولی در اختیار کاربران می‌گذارند. در پایان، سراغ اپلیکیشن هایی بروید که قدیمی و با اعتبار هستند.

40 اپلیکیشن کاربردی در کسب و کار

بهترین اپلیکیشن کاربردی برای کسب و کار من چیست؟

اگرچه خواندن این مقاله سؤالات زیادی را پاسخ می‌دهد اما همچنان صاحبان کسب و کار در حال دانلود، نصب، تست و غیرفعال‌کردن اپلیکیشن‌های مختلف هستند. چراکه فکر می‌کنند امکان دارد اپلیکیشن خوبی را از دست بدهند. به‌جای توجه به پیج‌های اینستاگرامی که هر روز شما را با معرفی چند اپلیکیشن گیج می‌کنند، تمرکزتان را روی اپلیکیشن‌های امتحان پس داده بگذارید. تواناشو ۴۰ اپلیکیشن کاربردی برای کسب و کارها را با استانداردهای بالا شناسایی کرده و آموزش آنها را در یک بسته با قیمت بسیار ناچیز در اختیارتان می‌گذارد. به‌جای فالو کردن پیج‌هایی که آموزش‌های ناقص و ناکارآمد ارائه می‌کنند. این بسته آموزشی را تهیه و خیال خودتان را برای حداقل ۲ سال راحت کنید. بسته ویدئوی آموزش ۴۰ اپلیکیشن کاربردی برای کسب و کارها فقط و فقط در وب‌سایت تواناشو از بخش محصولات با یک قیمت باور نکردنی تهیه کنید ( روی بنر بالا کلیکی کنید).

تهیه مطلب: علیرضا احدی

دانلود PDF

آیا این مقاله برای شما مفید بوده است؟

روی ستاره‌ها کلیک کنید و به مقاله امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 4.4 / 5. تعداد آرا: 7

1 دیدگاه برای “بهترین اپلیکیشن برای کسب و کار شما چیست؟

  1. اشتراک‌ها: جذب مشتری جدید با 5 روش ساده و جدید برای کسب وکارهای اینستاگرامی، کوچک و خانگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *